STORM SUPPLY katalog
 

Siden 2005 har vi solgt maskiner til andre trykproduktioner. Vi har hjulpet mange virksomheder over hele verden med vejledning i maskiner, samt hvad der ville være egnet til deres produktion. Vi leverer også teknisk support og installation af maskinerne.

Vi har et stort udvalg af maskiner, der er egnede til tekstiltrykproduktioner. F.eks. transfer, direkte tryk, pakning, ovne, pre-treater, vinylskæremaskiner, tilbehør og reservedele til de forskellige maskiner.

De fleste maskiner, tilbehør og reservedele er på lager. De store maskiner til direkte tryk og ovne leveres efter ordre. Leveringstider afhænger af den enkelte maskine.

Du kan se et stort udvalg af vores sortiment i STORM SUPPLY katalog og på hjemmesiden. Hvis du har en særlig anmodning, tøv ikke med at spørge. Vi sælger også brugte maskiner. Tøv ikke med at tage kontakt, hvis du har en særlig anmodning eller specielle ønsker. Vi kan helt sikkert hjælpe dig.

 

Du er i sikre hænder, når du køber maskiner hos Storm Textil. Du får personlig rådgivning, vejledning og support fra kompetent personale hele vejen igennem processen. Efter du har modtaget maskinerne, er vi stadig tilgængelige for hjælp og vejledning. Vi har mange års erfaring, og mange af de maskiner, vi har til salg, bruges i vores egen produktion. Derfor har vi stor viden og erfaring i brugen af maskinerne. Vi kan nemt instruere dig om, hvordan du gør så maskinerne mest rentable.

Kontakt

Service manager / Maskinsalg
Lasse Thomsen - E-mail: lasse@stormtextil.dk - Phone: +45 72 62 10 81

Hovedkontor
E-mail: storm@stormtextil.dk - Phone: +45 98 80 07 98