Broderi

- 26/08/16


Som noget nyt tilbyder vi nu også brodering på tøj.

Broderi er en eksklusiv og slidstærk metode, der giver en endnu større fleksibilitet og endnu flere kreative muligheder for udsmykning af din bestilling uanset om der er tale om fritidstøj, firmatøj, arbejdstøj eller tøj med reklame på.

Selvom vi trykker på (næsten) alt, er der nogle særlige stoftyper - f.eks. fleece eller softshell - der ikke egner sig til tekstiltryk pga. stoffets sammensætning og struktur. Her er broderi en oplagt mulighed.
Det kan være navn, firmalogo eller ethvert motiv - muligheder er mange. Vi kan brodere direkte på tøj, eller vi kan producere emblemer til eftermontering.

Vi har vores egne broderimaskiner, der kan brodere op til 15 farver i ét motiv. Udover de sædvanlige tråde i mange forskellige farver har vi også specielle tråde med metaleffekt (guld, sølv) og flerfarvede "regnbueagtige", så vi er parate til at fremstille broderi med specielle effekter.

En vigtig del af broderi er at fremstille broderiprogrammet, der styrer maskinen. Her har vi gode samarbejdspartnere, der leverer professionelt arbejde.
Se billeder af vores broderi-værksted her.

Er du blevet nysgerrig? Ring eller mail til os, så vi kan fortælle dig mere og udsmykke din næste bestilling med lækkert broderi.

Mail: storm@stormtextil.dk
Tlf: +45 98 80 07 98Tilbage til oversigten